HTML

Nemzetvédelem

Üdvözlünk a blogunkon! Azzal a szándékkal hívtuk életre blogunkat, 2010 november 25-én, hogy legyen egy a hadvezetést, nemzetvédelmet, háborús politikát összefogó arról érdekesen és igényesen író weblap. Tény, hogy a háborúkban csak vesztesek vannak. Az is igaz, hogy egyetlen ember halála is nagy veszteség. De miért háborúzunk mégis? Mert ilyen az emberi természet...És ha már vannak háborúk akkor meg kell ismernünk szereplőit a hadvezéreket, katonákat, politikusokat. A fegyverek konfliktusokon kívül, hazai politikai eseményekkel, és biztonságpolitikai kérdésekkel is foglalkozunk. Megpróbálunk a világban zajló konfliktusok mögé látni, elemezni azokat, figyelve a magyar vonatkozású eseményekre. A blog nem törekszik a semlegességre, a saját véleményünket, meglátásunkat is leírjuk. Vitázni, kommentezni lehet, de igényessem és kultúráltan tegyétek azt. Az adminok

Friss topikok

Archívum

Köszöntő

Drods 2010.11.26. 16:41

Üdvözlünk!

 

Azzal a szándékkal hívtuk életre blogunkat, 2010 november 25-én, hogy legyen egy a hadvezetést, nemzetvédelmet, háborús politikát összefogó arról érdekessen és igényesen író weblap. Megpróbálunk a világban zajló konfliktusok mögé látni, elemezni azokat, figyelve a magyar vonatkozású eseményekre. A blog nem törekszik a semlegességre, a saját véleményünket, meglátásunkat is leírjuk. Vitázni, kommentezni lehet, de igényessem és kultúráltan tegyétek azt.

Az adminok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetvedelem.blog.hu/api/trackback/id/tr782475107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása